Tuotteet hakusanalla itse nouseva jauho (3)

AMMATTIMAILA

AMMATTIMAILA

W: 400 ÷ 420. Tyyppi 55 jauho, joka on valmistettu parhaista Pohjois-Amerikan vehnälaaduista, vaativimmille pizzaioloille. Se on ihanteellinen perinteiseen pitkäaikaiseen vaivaamiseen (yli 24 tuntia) ja säilytykseen jopa 6 päivää kylmässä.
MANITOBA-JAUHO

MANITOBA-JAUHO

W: 450 - 500. Farina tyyppi '00', joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista viljoista, epäsuoraa käsittelyä tai pitkää kohotusta varten. Ihanteellinen proteiinipitoisuuden lisäämiseen ja gluteeniverkon parantamiseen kohotetuissa taikinoissa. Suositellaan korkealaatuisten Panettonien, Pandorien ja pääsiäiskolumbien valmistukseen. 10KG
Croissant-jauho

Croissant-jauho

W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista. Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.